top of page

Over ons

foto Igor juni 2021 voor de website.jpg
 
Igor Susnjara

 

​​

In 2000 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda.

Na twee jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben begon ik met ​de ​opleiding tot manueeltherapeut aan SOMT in Amersfoort die ik in 2006 afrondde. Aansluitend studeerde ik door tot de Professional Master Manuele Therapie, de titel die ik in

2008 behaalde.
In 2011 volgde ik de opleiding tot Dry needling therapeut aan DNS in Amsterdam.
Na 15 jaar lang gewerkt te hebben op lokaties in Nieuw Vennep, Den Haag en Voorschoten, opende ik de praktijk Fysiotherapie en Manuele therapie Fysioskills in Rijswijk.

Sinds oktober 2017 is Fysioskills gevestigd in Voorschoten.

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en manueeltherapeut heb ik een werkwijze ontwikkeld die gekenmerkt wordt door de speurtocht naar de mechanische oorzaak van de klacht. 

Soms is de oorzaak van de pijn of stijfheid gelegen in een minder goed functionerende spier of gewricht dat niet direct in de buurt van de ervaren klachten ligt. 

Als de mechanische oorzaak eenmaal verholpen is, dan krijgt de patiënt advies de verzwakte spieren te versterken middels specifieke training.

Een enkele klacht die niet direct reageert op de bovenbeschreven behandeling kan, indien gewenst, beoordeeld worden door de samenwerkende arts voor orthopedische geneeskunde, collega osteopaat of (sport)podotherapeut.

foto Dylan juni 2021 voor de website.jpg
Dylan Victory

In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden en ben aansluitend gestart met de opleiding Manuele therapie in Rotterdam.

Ik ben een jonge, ambitieuze fysiotherapeut met een frisse blik.

Specifieke ervaringen heb ik mogen opdoen bij ADO Den Haag en FC Den Bosch.

Pijn- of stijfheidsklachten  zijn vaak het gevolg van een beperking elders in het bewegingsapparaat. Samen met de patiënt gaan we "terug naar de tekentafel" en kijken we verder dan de klacht om de oorzaak ervan te vinden.

Als de mechanische oorzaak middels hands-on technieken eenmaal verholpen is, krijgt de patiënt individueel advies ter preventie van recidiverende klachten.

bottom of page